Make your own free website on Tripod.com


обратно
Стари новини

23.04.2001

 • БЛУБА ЛУ ПРЕДСТАВЯТ НОВИЯ СИ АЛБУМ! Блуба Лу представят новия си албум на странцата на Жълта Музика посредством УЕБ-събитието, което те нарекоха "ТО".
  "ТО" представлява интерактивен Уеб пърформанс, в който посетителят може сам да импровизира с елементи и семпли от парчетата.
  "ТО" се променя на всеки 48 часа, като при всеки нов цикъл може да бъде изтеглено по едно парче от албума. Тази своеобразна предпремиера ще продължи до официалното излизане на албума на българския пазар.
  към ТО>>

 • АНИМАЦИОНЕРИТЕ започват записи на новия си албум! След завръщането наскоро на Николай Бекриев(китарист на групата) от казармата групата вече е готова да се зарови в студиото на Жълта Музика. Продуцент на албума ще бъде Авеню Пръдакшънс. Анимационерите ще се радват да записват "като у дома си".

 • Току що ИРИНА ФЛОРИН приключи записите на две парчета в студиото на Жълта Музика. В записите участваха група Остава и Десислав Велчев - тонрежисьор на студиото.
  В парчетата се прокрадва познатия електро поп, характерен за ОСТАВА и ХОМЕОВОКС.

13.04.2001
 • Остава бе номинирана в няколко категории за годишните награди на телевизия ММ - за най-добра рок/алтернативна песен за 2000-та година с песента "Ще доидеш ли с мен", за най-добър рок/алтернативен албум за албума "Пинг-понг" и за най-добра група за 2000-та година.
 • Остава спечели!!! Награда за най-добра рок/алтернативна песен за 2000-та година с песента "Ще доидеш ли с мен"!!!Честито и пожелаваме много творчески успехи и няколко АЛБУМА за следващата година!
 • Радваме се много с тази тяхна награда и малко съжаляваме, че поради разни причини (като недотам добър медиен план те не се появиха по рано в ефира и че албумът който бе издаден в началото на годината не бе добре представен в медийното пространство..) та всъщност съвкупността от работата на много хора довежда до успех или неуспех в този род начинания.
 • Но без негативи нека позитивите да изпъкват - Жълта Музика пожелава на Остава многобройни награди и изяви;и ние обещаваме да се грижим за доброто участие на група Остава в медийното пространство!
  Като ще ви издадем малка тайна - подготвяме за следващият месец едно национално турне на Остава и Анимационерите!!!ОЧАКВАЙТЕ ГИ И ВЪВ ВАШИЯТ ГРАД!!!
 • ЗА новият КЛИП на "Мъничко човече":
  Чисто в Остава-щ стил клипа ангажира вниманието върху болката от реалността в която живеем. Но в другата посока- към позитив показва непреходната истина на приемствеността на поколенията, и като че ли ни казват че не можем и не трябва да бягаме от малките истински неща които ни радват ежедневно