Make your own free website on Tripod.com


FLASH Plug-in

design by: WJ Steam


ENTER

the label and the
artists
a lot of music
and information
/english only/


message forums
guestbook

ARTISTS

Bluba Lu

Animacionerite

Homeovox

OSTAVA

banner links
link to us:

Жълта Музика този месец

Новини

Press release 28.06.2001

>>>>> BluBa Lu in WОNDERLAND.
Блуба Лу пускат нов клип.
Албумът им е вече готов и се пуска в производство - на касети и в ограничен брой компакт дискове, които ще са само за меломани и ще са колекционерска рядкост. Официалната промоция на албума ще е в края на юни в ЧЕРВЕНАТА КЪЩА.

>>> ОСТАВА работят над новия сингъл и имат ново попълнение в лицето на Мишо Шишков, който свири на странния инструмент <pedal-steel guitar>.

Роден на 21.03.1973 г. в София - като между другото на същата дата са родени Жоро - Остава, Robert Smith <THE CURE>; Damon Albаrn - <BLUR & GORILLAZ>. Мишо е учил в Софийско Музикално училище около 8 години. После завършва в НАТФИЗ - Кукловодство. Свири на странната си китара от 10 години. "Супер фен бях на Остава и като ме поканиха да свиря с тях не можах да повярвам". Оставащите са очаровани от вниманието на DJs, които подготвят няколко ремикси на техните парчета. При добро стечение на обстоятелствата в края на лятото ще излезе мини албум с ремикси на Остава.

>>> DJ Иво Рачев пуска като промо ремикса си по ЕФИРА и ONLINE /mp3/ - слушайте, сваляйте и очаквайте от него още няколко ремикса. Освен това ви готвим и една много приятна изненада!

>>> ESEM Е НАПРАВИЛ <НЕЧОВЕШКИ приятен*********> remix на "Ще дойдеш ли с мен?" ще го чуете като издадем промо CD с ремикси на "Ще дойдеш ли с мен?" на различни DJs.

>>> YEMO също се е потрудил по темата но още не сме го чули !!!

>>> Pacific Groove са готови със записите.Сингълът ще бъде издаден скоро.

стари новини

нагоре